Dizparc

Profilkläder, produktmedia och profilartiklar.

Varför valde ni Roupéz?
Vårt långa samarbete med Roupéz ger oss inte bara en offert och sedan en leverans – Vi får också kunnig och kreativ hjälp för att hitta rätt typ av produkt som passar vår målgrupp vid varje tillfälle.
Det är viktigt för dizparc att vi använder produkter av hög kvalitet till både gåvor och personalkläder vilket vi alltid får hos Roupéz. En annan viktig aspekt är att både dizparc och Roupéz har ett

dokumenterat hållbarhetsarbete. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.”

Andreas Blåeldh, VD Dizparc

Vi på Roupéz är mycket stolta över att få jobba med Dizparc och leverera en Boost the Brand helhetslösning av produktmedia, gåvor och profilplagg. Vi har med oss kreativitet, engagemang och långsiktighet in i samarbetet.

Om Dizparc:

Ända sedan Dizparc såg dagens ljus har vår resa varit målet. Vare sig det gäller resan mot att erbjuda marknadens vassaste digitala lösningar, en riktigt grym kundupplevelse, en arbetsplats att längta till eller en inkörsport till entreprenörsdrömmen.  

Inom Dizparc har vi en stor och bred erbjudandeportfölj. Välkommen att besöka våra erbjudandeområden och hitta nästa steg i din digitala transformation.