Digital lösning – Flöde utan störning – Snabba leveranser

Ett helt nytt sätt att handla yrkeskläder!

Låt oss förklara!

Skulle ditt inköp och logistik av yrkeskläder kunna bli enklare och mer effektivt? 

Om svaret är ja har vi ett tips till dig, en ny digital lösning som förbättrar och förenklar din hantering av yrkeskläder.

Lösningen finns för allt från rejäla arbetskläder till entreprenad. Industri, lättare servicekläder för butik, vård och serviceyrken samt mer dressade yrkeskläder för säljkår och hotellpersonal.

Låter det intressant?

Låt oss kort berätta mer via ett digitalt eller fysiskt möte. Du bestämmer.

Här är några av våra nöjda kunder som använder Easy Workwear.

Daniel Ingman
Marknads- och kvalitetschef, Jobmeal

”Easy Workwear,  tillsammans med Roupéz övriga system och ett stort kunnande i både processarkitektur och skapande av effektiva flödesstrukturer har gjort det möjligt att serva samt synkronisera en Nordisk koncern med 26 fristående kontor i Sverige, ett huvudkontor med flertal satelliter i Finland med både ofta- och sällanprodukter, specialproduktioner, säljverktyg samt övrig värdedrivande produktmedia. Allt detta med centralt ägandeskap över samtliga produkter. 

Uppföljningsverktygen med djupgående statistik med ett flertal skärningar i datan gör det möjligt att såväl utvärdera som utveckla”


Christoffer Granberg
Head of Retail Sales & Relations, Nära Dig

”Easy Workwear passar oss perfekt, då vi kan erbjuda enhetliga kläder till våra butiker runt om i landet i samma system.

Att sedan varje butik har ett eget login/konto med korta leveranstider, gör den totala hanteringen effektiv.

Vi är riktigt nöjda”

Mattias Svensson
VD, Sandahls Entreprenad

”Sandahlsbolagen består av många olika företag inom områdena Logistik och Entreprenad. Vi har valt att köpa våra yrkeskläder via Easywork-platformen.

Anledningen är att vi vill ha en enkel beställningslösning som gör oss tidseffektiva. Vi har möjlighet till ett specialanpassat sortiment som passar bredden av vårt företag”


Andreas Häger
Projektledare / inköp / sälj, Bygga

”Plattformen på Easy Workwear ger oss en enkel och smidig lösning när vi beställer våra yrkeskläder. Sortimentet är av oss förutbestämt och vi ser bara produkterna som vi valt, vilket gör det lättare för de som beställer kläderna hos oss. Kläderna är profilerade efter vår grafiska profil så att vi uppfattas på samma sätt oavsett vart våra projekt finns.

Vi uppskattar den korta leveranstiden samt möjligheten till personpack och de individuellt personanpassade leveransadresserna. Det innebär att personen i fråga slipper att åka till kontoret eller en yrkesbutik för att få tag i sina plagg. Systemet har också minimerat frågorna rörande yrkeskläder på vårt företag”