Selected by Roupéz

Julen närmar sig med stormsteg!

Visa din personal uppskattning genom en gåva

En julgåva till anställda kan vara allt från en snygg jacka ett lyxigt bäddset eller ett paket med god choklad. Du kan också skänka gåvokort, som anställda kan använda för att själv välja ut en personlig gåva. Där finns ett mycket brett sortiment från flera olika varumärken vilket ger mottagaren av kortet många valmöjligheter att hitta något som de verkligen tycker om. 

Vi slår in dina julklappar!

Hur du än vill ha din gåva inslagen, enkelt eller med exklusivt julpapper, fixar vi det. Sätt också en liten julhälsning på paketet, för en personligare upplevelse.

I vår Giftshop har vi
samlat en mängd olika gåvor
från kända varumärken.

Satsa på ett säkert kort

Gåvokort passar alla då mottagaren själv får välja. Det är enkelt att ge bort då du aldrig riskerar att välja fel. Vilket kort du än väljer, ger du bort hundratals möjligheter.

Välj ditt gåvokort här:
Roupéz giftcard

Inspiration!

Vi har tagit fram en inspirationsbroschyr med tips och idéer på gåvor och julklappar. Du kan såklart plocka utvalda delar och lägga till annat, precis som du själv önskar. Saknar du något – kontakta oss så hjälper vi dig.

Du hittar den här:
Roupéz inspirationsbroschyr

Skattefri julgåva

Vi har gåvor till dina medarbetare, leverantörer och kunder. Att få en julgåva är alltid trevligt och det är ett ypperligt tillfälle att tacka och visa uppskattning. 

Julgåvor som inte överstiger 500 kr inkl. moms är skattefria.

Ta möjligheten att visa personalen extra uppskattning!