Kundcase

Bellalite

Företagsberättelse

Om Bellalite


På Bellalite brinner vi för belysning i alla dess former. Vi är erfarna, kreativa och passionerade för ljusets möjligheter att gestalta, förstärka och forma. Vi erbjuder förutom Nordens bredaste belysningssortiment även den tekniska kunskapen att välja rätt produkt för rätt tillfälle.

Våra två affärsområden, White och BigBlack, ger dig tillgång till en bredd som inte går att hitta hos någon annan. Välj produkter inom ett område eller kombinera från båda. Oavsett hur ditt belysningsprojekt ser ut kan vi garantera att du får en engagerad helhetspartner och ett lysande slutresultat.

”Roupéz har blivit ett självklart val för Bellalite när det kommer till bekväma och snygga personalkläder som är lätta att trivas i. Deras breda sortiment och höga kvalitet är något som uppskattas extra mycket av våra anställda. Vi har samarbetat med Roupéz under flera år och vi kan alltid lita på att vi inte bara får en snabb leverans utan också råd och hjälp på vägen. Med profilkläder från Roupéz lyfter vi vårt varumärke.”

Mickey Grundström, Marknadsansvarig Bellalite