Event & möten

Allt för mer minnesvärda möten

så här tänker vi

Idéer och produkter för stora och små möten


Vi på Roupéz älskar möten med människor. Vi hjälper dig med kreativa idéer och produkter för att skapa den rätta känslan – till både stora mässan, intima kundmötet och allt däremellan.

Ha eventets grunder på plats

Vår erfarenhet har lärt oss att det finns några punkter som bör bockas för att mötet ska bli minnesvärt.

Definiera syfte och målgrupp

Bestäm vad det centrala budskapet ni vill nå ut med är. Vad ska mottagaren veta och känna efter mötet? Var noga med att allt ni gör syftar till att förstärka det budskap och den känsla ni vill förmedla.

Sätt datum och tid

Utgå ifrån målgruppens arbetstider eller andra begränsningar och gör det så lätt som möjligt att delta. Undvik semestertider, lov och klämdagar. Om du planerar frukost- eller lunchevent, håll det kort.

Planera budget och eventets innehåll

Sätt en budget och utgå från vad eventet får kosta per deltagare. Planera innehållet så att det känns relevant för målgruppen. Glöm inte bort profilkläder till personalen för ett enhetligt intryck och teamkänsla.

Genomförandet hänger på förberedelserna – och goodiebagen

Säkerställ att ni är klara med alla förberedelser i god tid och ha tillräckligt med personal på plats. Goodie-bags är ofta väldigt uppskattat, välj produkter och innehåll som har en koppling till budskapet ni vill förmedla. Och satsa på kvalitet.

Lämna ett gott avtryck

Tacka dina gäster! Ett kort mail eller sms räcker ofta, men ett fysiskt brev med en praktisk och användbar give-away som anknyter till och påminner om eventet för en lång tid framöver är ännu bättre. Det blir pricken över i:et.

Anlita proffs

Genom åren har vi på Roupez bidragit i tusentals stora och små event och möten. Vi vet vad som funkar, oavsett målgrupp, budget och tidsram. Med oss får ni produkter som lämnar ett bestående minne och rätt intryck av eventet.