Om Roupéz

Stärker varumärken sedan 1986

Vad vi gör

En helhetsleverantör av produktmedia


Roupéz är sedan 1986 en leverantör av helhetslösningar för produktmedia. Produktmedia är ett mycket effektivt sätt att stärka varumärken. Det är troligen det enda media där mottagaren ofta säger tack!  Produktmedia står för ca 8 % av media-investeringarna i Sverige.

Vi har fokus på våra kunder och deras behov och har också prioriterat vår omvärldsbevakning som säkerställer att vi alltid erbjuder lösningar i framkant.

Med hög kompetens och långa relationer till flera av Sveriges starkaste varumärken är vårt mål att hjälpa våra kunder att stärka och synliggöra sina varumärken. 

Vi gör ert varumärke och budskap levande och synligt i folks vardag.

Vad vi gör

Boost the brand – mer än en tagline


Produktmedia (som ibland också kallas profilprodukter) är ett lika effektivt som långlivat sätt att stärka ditt varumärke, både internt och externt. Det är förresten även det enda media där mottagaren ofta säger tack!

För att alltid se till dig och dina behov har vi örat mot rälsen och prioriterar omvärldsbevakning. Det innebär att vi alltid erbjuder lösningar och produkter i framkant – med den senaste tekniken och enligt de senaste trenderna. Alltid med hög kvalitet och hållbarhet. Så att ditt varumärke upplevs på rätt sätt och ditt budskap finns med i användarens vardag. Länge.

Schyssta villkor i alla led

Vi gör vårt för att hindra både slöseri med resurser och dåliga arbetsförhållanden. Därför har vi ett eget, certifierat, verksamhetssystem som gör att vi har koll på var, hur och av vem våra produkter tillverkas. Det känns schysst och tryggt – för dig och för oss.

Vi utgår alltid från att våra produkter ska vara hållbara och leverera nytta och glädje till användarna under lång tid. En långlivad produkt som håller sin kvalitet ger också en bättre bild av ditt varumärke, och god avkastning på din investering.