Design & produktframtagning

VIKTEN AV ATT SPEGLA VARUMÄRKET

Med vår designtjänst hjälper vi våra kunder att på ett kreativt sätt förstärka och synliggöra sitt varumärke och budskap där människor finns i vardagen.

KREATIVT & KORREKT

DESIGN

Genom funktion, form och design blir profilprodukter en del av mottagarens vardag och som ger både glädje och funktion. Att tolka kundens behov och gå igenom allt från den visuella identiteten till kärnvärden, målgrupper och varumärkeslöfte utgör grunden. Med svaren landar vi i produktlösningar där form, funktion och material är väl genomtänkta.

SKISS OCH ORIGINAL

Företagets värdegrund, visuella identitet och guidelines utgör grunden för produktsortimentet. Vi omvandlar sedan steg för steg idéer till verklighet och säkrar att slutresultatet uppfyller förväntningarna. Vi producerar skisser, skapar presentationer och utarbetar färdigt underlag till vald leverantör och säkerställer på så sätt att slutresultatet blir korrekt.

SPECIALKOLLEKTION

Beroende på volym kan vi även designa helt skräddarsydda kollektioner från grunden enligt era önskemål. Vi designar då produkten inklusive emballage och hangtags med säljande budskap