Gåvokort

FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Gåvokort för alla tillfällen!
Fler valmöjligheter och större flexibilitet – testa nya Vinga Home Giftcard. Vi skapade Vinga Home Giftcard för att mottagaren av en företagsgåva själv ska kunna välja. Vi tror att det man väljer själv inte bara är något man behöver och vill ha, utan också något som man verkligen kommer att använda. Det resulterar i ett mer hållbart alternativ och en nöjd slutmottagare. Med Vinga Home Giftcard har vi skapat ytterligare en dimension för företagsgåvor, genom att koppla gåvokortet till Vinga Home som är vår webshop mot konsument.

Större valmöjlighet
Mottagaren kan välja bland fler än 800 produkter från välkända varumärken och kan själv kombinera flera produkter till ett samlat värde. Mottagaren har möjlighet att lägga till pengar själv ifall de vill köpa något som överstiger gåvokortets värde.

Rabatterade priser & första frakten gratis
Mottagaren får tillgång till de rabatterade priser och specialerbjudanden som finns på Vinga Home och får dessutom sin första beställning fraktfritt.

Valör och frakt
Vinga Giftcard finns tillgänglig på valfritt belopp (minimum 100 SEK) och en fraktkostnad på 75 SEK tillkommer per kort. Minsta antal per design av kort är 25 st. Startkostnad 495 SEK. Från 50 st utgår startkostnaden. Exkl. moms.

Vi har gjort plats för er logotype i foten.

För att göra det enkelt för dig som beställare har vi har tagit fram gåvokort med förslag till färdiga texter och motiv.
Vi trycker er logotyp och byter färg på kort och text efter ert önskemål.
Varje kort och motiv kan beställas ner till 25 st.
Perfekt gåva att ha klar för att snabbt kunna skicka ut till kunder eller anställda vid behov.

Självklart kan vi även specialdesigna kortet helt med annan text och layout om det önskas.
Gåvokorten kan beställas som digitala kort som du mailar ut alternativt som ett fysiskt kort med kuvert.

Gör ett testkort
Besök https://vingahome.com/los-in
Testkod: TEST-SE

Kontakta oss gärna nedan om du har frågor eller vill beställa!