Selected by Roupéz

Julen närmar sig med stormsteg!

Visa din personal uppskattning genom en gåva

En julgåva till anställda kan vara allt från en snygg jacka ett lyxigt bäddset eller ett paket med god choklad. Du kan också skänka gåvokort, som anställda kan använda för att själv välja ut en personlig gåva. Där finns ett mycket brett sortiment från flera olika varumärken vilket ger mottagaren av kortet många valmöjligheter att hitta något som de verkligen tycker om. 

Vi slår in dina julklappar!

Hur du än vill ha din gåva inslagen, enkelt eller med exklusivt julpapper, fixar vi det. Sätt också en liten julhälsning på paketet, för en personligare upplevelse.

I vår Giftshop har vi
samlat en mängd olika gåvor
från kända varumärken.

Inspiration!

Vi har tagit fram en inspirationsbroschyr med tips och idéer på gåvor och julklappar. Du kan såklart plocka utvalda delar och lägga till annat, precis som du själv önskar. Saknar du något – kontakta oss så hjälper vi dig.

Skattefri julgåva

Nu blir en större omtanke om personalen skattefri. En ny tillfällig lag medger nu gåvor till personalen för upp till 2000 kr inkl. moms. Lagen gäller för gåvor under perioden 1 januari-31 december 2021. Detta gäller utöver den ordinarie skattefria gåvan till jul på 500 kr inkl. moms.

Ta möjligheten att visa personalen extra uppskattning!