Uppsala Universitet

För ett lärosäte som Uppsala universitet, med många internationella kontakter, är ett utbud av kvalitetsprodukter med anknytning till både den nutida verksamheten och det rika kulturarvet viktigt. Roupéz kan leverera allt detta och samtidigt sätta hållbarhetsarbetet långt fram.

Read More…

Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet är en medlemsorganisation med 160 000 medlemmar. Medlemmarna efterfrågar profilprodukter med vår logotyp. Samtidigt har våra medlemsföreningar behov av material till utbildningar, mässor och andra event.

Read More…

Region Kronoberg

Roupéz ger oss alltid god och snabb service och erbjuder ett stort sortiment av produkter. För oss är det viktig att kunna lösa vårt behov av produktmedia och profilkläder på ett snabbt och enkelt sätt. Roupéz ger oss även kreativa förslag utifrån vår varumärkesplattform vilket vi uppskattar.

Read More…

Bellalite

Roupéz har blivit ett självklart val för Bellalite när det kommer till bekväma och snygga personalkläder som är lätta att trivas i. Deras breda sortiment och höga kvalitet är något som uppskattas extra mycket av våra anställda. Vi har samarbetat med Roupéz under flera år och vi kan alltid lita på att vi inte bara får en snabb leverans utan också råd och hjälp på vägen. Med profilkläder från Roupéz lyfter vi vårt varumärke

Read More…

Vida

Roupez har ett brett utbud av produkter och är väldigt lättillgängliga och måna om sina kunder. Med exempelvis det färdiga Vida-paketet vi har tagit fram så gör vi det enkelt för oss att välkomna nya medarbetare, dela ut till kunder eller varför inte fira en medarbetares framgång

Read More…

Stena Stål

Samarbetet med Roupéz ger mig möjlighet att vara snabbfotad i mitt ledarskap, även när det gäller profilprodukter. Vi kan komma med en spontan idé, och inte bara få snabb hjälp –utan också kreativ hjälp för att hitta rätt typ av produkt. Det är oerhört viktigt för mig att vi sätter vårt varumärke på profilprodukter av hög kvalitet. Oavsett om det handlar om exklusiva presenter eller personalkläder ska produkten landa väl hos mottagaren, och den kvalitetssäkringen vet jag att jag alltid får när jag jobbar med Roupéz.

Read More…

Dizparc

Vårt långa samarbete med Roupéz ger oss inte bara en offert och sedan en leverans –Vi får också kunnig och kreativ hjälp för att hitta rätt typ av produkt som passar vår målgrupp vid varje tillfälle. Det är viktigt för dizparc att vi använder produkter av hög kvalitet till både gåvor och personalkläder vilket vi alltid får hos Roupéz. En annan viktig aspekt är att både dizparc och Roupéz har ett dokumenterat hållbarhetsarbete. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Read More…